Değerli Galatasaray Taraftarı, tarayıcınızı artık desteklemiyoruz

İyi bir kullanıcı deneyimi yaşamanız için Chrome, Firefox veya Microsoft Edge gibi tarayıcıların güncel versiyonlarını kullanmanızı tavsiye ederiz.

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU

Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş.

Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatma Metni

1. Genel

Galatasaray Mağazacılık ve Perakendecilik A.Ş. (“GSStore/Şirket”) olarak başta temel hak ve özgürlüklerin korunması olmak üzere, özel hayata ilişkin gizliliğin korunması, bilgi güvenliğinin sağlanması, korunması ve etik değerlere saygı öncelikli prensiplerimiz arasında yer almaktadır. 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK/Kanun”) kapsamında Veri Sorumlusu sıfatını haiz olan Şirketimizin KVKK’nın 10. maddesinden doğan aydınlatma yükümlülüğünü yerine getirmek üzere kişisel verilerinizin işlenmesine ve korunmasına ilişkin aşağıdaki açıklamalarımız bilginize sunulmaktadır.

2. Veri Sorumlusu

Bu form ile elde edilen bilgileriniz, yalnızca GSStore (Ali Sami Yen Spor Kompleksi NEF Stadyumu Huzur Mahallesi 34485 Seyrantepe İstanbul  / Tel: 0212 305 19 04 / Fax: 0212 305 19 42 / İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü/ sicil no: 379736 / https://www.gsstore.org/) tarafından veri sorumlusu sıfatıyla ve aşağıda açıklanan amaç ve hukuki gerekçelerle kullanılacaktır.

3. Kişisel Verilerinizi Toplama Yöntemi

Kişisel verileriniz GSStore’a ait internet sitesi (https://www.gsstore.org/) üzerinden, GSStore’a ait telefon numarası/çağrı merkezi üzerinden ve e-posta yoluyla toplanmaktadır.

4. Kullanılan Kişisel Veriler

İşbu Aydınlatma Metni’nin kapsamında aşağıdaki kategorilerde yer alan kişisel verileriniz toplanmaktadır:

  • Kimlik Bilgisi: Adınız ve soyadınız, doğum tarihiniz, T.C. kimlik numaranız, yaş ve cinsiyet bilginiz,
  • İletişim Bilgisi: Telefon numaranız, e-posta adresiniz, adresiniz,
  • Finansal Bilgi: Kredi/Banka kartı bilgileriniz, banka hesap / IBAN numarası bilgileriniz,
  • Müşteri İşlem Bilgisi: Sipariş ve fatura bilgileriniz, teslimat işlem bilgileriniz, alışverişlerinizle ilgili geçmiş işlem bilgisi, talep ve şikâyet bilgileriniz, internet sitemizde yer alan ürünlere ilişkin yorum yapmanız ve/veya soru sormanız halinde yorum ve sorularınız içerisinde paylaştığınız bilgiler, internet sitemizde yer alan ürünlere ilişkin değerlendirme yapmanız halinde bu değerlendirmeleriniz,
  • İşlem Güvenliği Bilgisi: IP adresi bilgisi, şifre ve parola bilgileri, çerez bilgileri,
  • Hukuki İşlem Bilgisi: Yetkili kişi, kurum ve kuruluşlarla yazışmalardaki bilgiler, dava ve icra dosyalarındaki bilgiler, yasal bilgi talebi bilgileriniz,
  • İşitsel Kayıt Bilgileriniz: Çağrı merkeziyle görüşmeniz halinde ses kaydınız,
  • Kullanım Alışkanlıkları Bilgisi ve Diğer Bilgiler: Şirketimize ait internet sitesi de dahil olmak üzere çeşitli bilgi sistemleri kullanım tercihleriniz (kullanım dili, iletişim tercihleri, şifre kayıt vb.), boy ve kilo bilgileriniz,
  • Kampanya ve Promosyon Bilgileri: Tercih etmeniz durumunda katılım sağlayabileceğiniz kampanya, avantaj programı ve promosyonlara katılım tercihleriniz ile bunların sonucunda tahsis edilen faydalara ilişkin kayıtlar

    5. Kişisel Verilerinizin Kullanım Amacı ve Hukuki Gerekçeleri

    GSStore, aşağıdaki amaçlarla ve işaret edilen hukuki gerekçelerden en az birine dayanarak kişisel verilerinizi işleyebilmektedir:

    Kimlik, iletişim, müşteri işlem bilgileriniz, şirketimizin faaliyetlerinin ve sizlerle iletişimimizin sağlıklı ve mevzuata uygun şekilde yürütülmesi, sözleşmenin kurulması ve ifasına yönelik süreçlerin yürütülmesi, üye profilinizin oluşturulması, üye istatistiklerinin oluşturulabilmesi, talep ve şikayetlerinizin alınması ve bu kapsamda gerekli iş ve işlemlerin yapılması, finans ve muhasebe süreçlerinin yürütülmesi ve denetimi, faturalandırma süreçleri, lojistik ve kargo faaliyetlerinin yürütülmesi, teslimat süreçlerinin takibi, internet sitemiz üzerinden satın alım işlemlerini gerçekleştiren kişilerin kimlik bilgilerinin teyit edilmesi, internet sitemizden alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek, ilgi alanlarınız dikkate alınarak ilgilenebileceğiniz ürünlerin sizlere sunulması, stratejik analiz çalışmaları, Şirketimizin sunduğu ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetlerin yürütülmesi, ilgili yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak internet sitemiz üzerinden akdedilen sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler hakkında iletişime geçilmesi ve gerekli bilgilendirmelerin yapılması, ürün ve hizmetlerimize ilişkin talep, şikayet ve önerilerinizin değerlendirilmesi ve ürünler ile ilgili bilgi almanızın sağlanması, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuki süreçlerin takibi ve yürütülmesi, alışverişleriniz sonrasında destek ve teslimat süreçlerinin yürütülmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, açık rızanız olması halinde tarafınıza promosyonlara ilişkin bilgilendirmelerin yapılması, dönemsel kampanya çalışmalarından, yarışmalardan, Şirketimize ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile bağlı ortaklıklarına, iştiraklerine, sponsorlarımıza ve iş ortaklarımıza ilişkin içerik, fırsat ve yeniliklerden sizleri haberdar etmek, istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik sınıflandırma çalışmalarını gerçekleştirilmek, tercihlerinize uygun ürünlerin tarafınıza sunulması gibi sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve memnuniyetinizin artırılmasına yönelik faaliyetlerin yürütülmesi amaçlarıyla; ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen; Kanunlarda açıkça öngörülmesi, Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,  Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması ve gerektiğinde açık rıza hukuki sebeplerine dayanılarak,

    • İşlem güvenliği bilgileriniz,  sözleşmenin kurulması ve ifasına yönelik süreçlerin yürütülmesi, internet sitemiz üzerinden satın alım işlemlerinin gerçekleştirilmesi ve satın alım işlemlerini gerçekleştiren kişilerin kimlik bilgilerinin teyit edilmesi, müşteri memnuniyetini artırmak, internet sitemizden alışveriş yapan müşterilerimizi tanıyabilmek, stratejik analiz çalışmaları, Şirketimizin faaliyetlerinin yürütülmesi ve denetimi, internet sitemizin güvenliğinin temini, faaliyetlerimizin yasal mevzuata uygun olarak yürütülmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuki süreçlerin takibi ve yürütülmesi amaçlarıyla; ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen Kanunlarda açıkça öngörülmesi, Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması, İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması ve gerektiğinde açık rıza hukuki sebeplerine dayanılarak,

    • Hukuki işlem bilgileriniz, sözleşmenin kurulması ve ifasına yönelik süreçlerin yürütülmesi, Şirketimizin faaliyetlerinin yasal mevzuata uygun olarak yürütülmesi ve denetimi, internet sitemizin güvenliğinin temini, ürün ve hizmetlerimize ilişkin talep, şikayet ve önerilerinizin değerlendirilmesi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuki süreçlerin takibi ve yürütülmesi amaçlarıyla; ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması, Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması ve İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak,

    • İşitsel kayıt bilgileriniz, sözleşmenin kurulması ve ifasına yönelik süreçlerin yürütülmesi, Şirketimizin faaliyetlerinin ve sizlerle iletişimimizin sağlıklı ve mevzuata uygun şekilde yürütülmesi ve denetimi, ilgili yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak internet sitemiz üzerinden akdedilen sözleşmelerin koşulları, güncel durumu ve güncellemeler hakkında iletişime geçilmesi ve gerekli bilgilendirmelerin yapılması, ürün ve hizmetlerimize ilişkin talep, şikayet ve önerilerinizin değerlendirilmesi ve ürünler ile ilgili bilgi almanızın sağlanması, Şirketimizin sunduğu ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetlerin yürütülmesi, ilgi alanlarınız dikkate alınarak ilgilenebileceğiniz ürünlerin sizlere sunulması, müşteri memnuniyetini sağlamak, alışverişleriniz sonrasında destek ve teslimat süreçlerinin yürütülmesi, açık rızanız olması halinde Şirketimiz nezdindeki içerik, fırsat ve yeniliklerden sizi haberdar etmek, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuki süreçlerin takibi ve yürütülmesi amaçlarıyla; ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen Kanunlarda açıkça öngörülmesi, Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması ve İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak,

    • Finansal bilgileriniz; sözleşmenin kurulması ve ifasına yönelik süreçlerin yürütülmesi, finans ve muhasebe süreçlerinin yürütülmesi ve denetimi, faturalandırma süreçleri , iade süreçlerinin yürütülmesi, Şirketimizin faaliyetlerinin yasal mevzuata uygun olarak yürütülmesi ve denetimi, bilgi güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi, yetkili kişi, kurum ve kuruluşlara bilgi verilmesi, hukuki süreçlerin takibi ve yürütülmesi amaçlarıyla; ilgili mevzuat ve KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması hukuki sebeplerine dayanılarak,

    • Kullanım alışkanlıkları bilgileriniz, diğer bilgileriniz (yukarıda 4. maddede sayılanlarla sınırlı olarak) ile kampanya ve promosyon bilgileriniz; sözleşmenin kurulması ve ifasına yönelik süreçlerin yürütülmesi, Şirketimiz nezdindeki içerik, fırsat ve yeniliklerden sizi haberdar etmek, istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik sınıflandırma çalışmalarının gerçekleştirilmek, Şirketimizin sunduğu ürün ve hizmetlerin geliştirilmesi ve iyileştirilmesine yönelik faaliyetlerin yürütülmesi, ilgi alanlarınız dikkate alınarak ilgilenebileceğiniz ürünlerin sizlere sunulması, müşteri memnuniyetini sağlamak, Şirketimize ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ile bağlı ortaklıklarına, iştiraklerine, sponsorlarımıza ve iş ortaklarımıza ilişkin içerik, fırsat ve yeniliklerden, promosyonlardan, dönemsel kampanya çalışmalarından ve yarışmalardan sizleri haberdar etmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve memnuniyetinizin artırılmasına yönelik faaliyetlerin yürütülmesi amaçlarıyla; KVKK’nın 5. maddesinde belirtilen Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması, Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması, İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması ve gerektiğinde açık rıza hukuki sebebine dayanılarak

    6. Kişisel Verilerinizin Kimlere ve Hangi Amaçlarla Aktarılabileceği

    -Kişisel verileriniz, yukarıda belirtilen amaçların gerçekleştirilebilmesi için gerektiği ölçüde ve bu amaçlarla sınırlı olmak kaydıyla online SMS/E-mail gönderimi için birlikte çalıştığımız firmalar, bilgi teknolojileri desteği aldığımız firmalar, sunucu hizmeti aldığımız firmalar, satın alınan ürünlerin teslimatının sağlanması için kargo şirketleri, satış ve satış sonrası destek hizmetlerinin sunulması için çağrı merkezi hizmeti sunan iş ortakları ve diğer hizmet sağlayıcılar, kalite kontrol, şikâyet yönetimi ve risk analizi alanında hizmet sunan iş ortakları ve hizmet sağlayıcıları,

    finans ve muhasebe süreçlerinin yönetimi, risklerin tespiti, değerlendirilmesi ve önlenmesi için ilgili iş ortakları, danışmanlar, hizmet sağlayıcılar, bankalar ve mali müşavirler gibi hizmet aldığımız taraflar, avukatlar, denetçiler/denetim firmaları, adli bilişim uzmanları, siber güvenlik danışmanları, vergi danışmanları gibi danışmanlık ve hizmet aldığımız diğer üçüncü kişiler, düzenleyici ve denetleyici kurumlar, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişiler ile 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde paylaşılabilmektedir.

    - Açık rızanız kapsamına uygun olarak, kişisel verileriniz Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve bağlı iştirakleri (Galatasaray Sportif Sınai ve Tic. Yat. A.Ş., Galatasaray Dijital Satış ve Pazarlama A.Ş., Galatasaray Televizyon Yayıncılık A.Ş., Galatasaray Emlak Gel. A.Ş. ve Galatasaray Gayrimenkul Yat. ve Gel. Tic. A.Ş.) ile, kanundan doğan yükümlülüklerimizin ya da şirket politikalarımızın, iç denetim, risk yönetimi ve raporlama yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi, bu şirketlere ilişkin içerik, fırsat ve yenilikler hakkında sizleri bilgilendirmek ve yukarıdaki amaçların yerine getirilmesi ile amaçlarıyla paylaşılabilmektedir.

    -Kişisel verileriniz, Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve bağlı iştirakleri tarafından sunulan faaliyet ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz ve Galatasaray Spor Kulübü Derneği ve bağlı iştiraklerine ilişkin içerik, fırsat ve yeniliklerden sizi haberdar etmek, Şirketimiz tarafından sunulan faaliyet ve hizmetlerin sizlerin beğeni, faydalanma şekli ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, ilgili mevzuata uygun olarak gerçekleştirilecek olan işlemlerin aktivasyonunun sağlanması, Şirketimizin yasal mevzuat hükümlerine uygun olarak faaliyetlerinin yürütülmesi,  Şirketimiz ile hukuki ilişki içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar, Şirketimize ait lokasyonların fiziksel güvenliğini ve denetimini sağlamak, Şirketimizin hizmetlerinden faydalanan kişileri değerlendirme/şikayet yönetimi süreçleri, itibar araştırma süreçleri, etkinlik yönetimi, hukuki uyum süreci, denetim, mali işler v.b.), Şirketimizin amaç ve faaliyetlerinin belirlenmesi, uygulanması ve insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla; Galatasaray Spor Kulübü Derneği bağlı iştiraklerine, Şirketimiz yetkililerine, iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, 6698 sayılı Kanun’un 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

    7. Verilerinize İlişkin Haklarınız

    Kanun’un 11. maddesi uyarınca (i) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, (ii) Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, (iii) Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, (iv) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, (v) Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, (vi) Kanun ve ilgili diğer kanun hükümlerine uygun olarak işlenmiş olmasına rağmen, işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, (vii) İşlenen verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, (viii) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

    Yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ile KVK Kanunu’nun 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi Galatasaray Spor Kulübü Derneği Ve Topluluk Şirketleri Veri Sahibi Başvuru Formu'nu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını “Ali Sami Yen Spor Kompleksi, NEF Stadyumu, Huzur Mahallesi,34485 Seyrantepe/İstanbul” adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, noter kanalıyla, iadeli taahhütlü mektupla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilir veya ilgili formu galatasaraymagazacilik@hs01.kep.tr adresine güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz.

    Kişisel verilerini Şirketimiz ile paylaşanlar, bu bilgilerin doğru olmasının ve güncel bir şekilde muhafaza edilmesinin, hem 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu anlamında kişisel verileri üzerinde sahip oldukları haklar hem de ilgili diğer mevzuat açısından önemli olduğunu bildiklerini ve yanlış bilgi verilmesinde doğacak sorumlulukların tamamen kendilerine ait olacağını, kabul ve beyan etmişlerdir.

    ADRES ALANI MİNİMUM 20 KARAKTER OLMALIDIR.